Fjernsupport

Et alternativ til et teknikkerbesøg kan være en fjernsupport session.Company-Logo-Teamviewer
Dette kræver dog at du har adgang til internettet hvor du skal kunne hente og installere Teamviewer.

Programmet virker på den måde, at det skaber en sikker forbindelse mellem din og vores computere. Du giver tilladelse til at vi må se skrivebordet på din computer, hvorved vi så kan rette en evt. fejl.

Systemet er lavet sådan, at efter endt support og programmet lukkes, så skal der oplyses en ny kode for igen at kunne danne forbindelse, derfor er det et miget sikkert system.

Finansiering

EkspresLaanLogo

Her finder du genvejen til finansieringen af din næste computer. Se mere på Express Lån's hjemmeside og følg vejledningen.

Følg os på Facebook

Stil et spørgsmål