Diverse Hardware

Vi sælger alt lige fra Antivirus til store grafiske programmer, skulle det du søger ikke være på listen så kontakt os for pris og levering.

Norton 360 Security

Norton 360 Security holder dig sikret online360

Norton 360 Security indeholder de bedste sikkerhedsværktøjer, der bare beskytter dig mod alle onlinetrusler:

  • Raltidsbeskyttelse mod trusler

    De avancerede antivirusfunktioner hjælper med at beskytte dine enheder mod eksisterende og fremtidige onlinetrusler og hjælper med at beskytte dine personlige og økonomiske oplysninger, når du er online.

  • Secure VPN

    Surf anonymt og mere sikkert med VPN (Virtual Private Network) uden logføring af onlineaktiviteter. Tilføj kryptering af bankstandard for at holde dine oplysninger såsom adgangskoder og kontooplysninger sikre og private.

  • Password Manager

    Værktøjer til nemt at generere, gemme og administrere dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger online – mere sikkert.

  • Cloudbackup af pc

    Opbevar vigtige filer og dokumenter som et forebyggende tiltag mod tab af data på grund af harddiskfejl, tyveri af enheder eller ransomware.‡,4

  • Forældrestyring

    Administrer dine børns aktiviteter online. Hjælp dem med at udforske, lære og nyde deres forbundne verden mere sikkert på deres pc'er eller smartphones.‡

  • Skoletid

    Fjernundervisning kræver adgang til internettet, så en afbrydelse af internetforbindelsen på barnets enhed er ikke løsningen. Fastlæg rammerne omkring dit barns fjernundervisning, og hold dit barn fokuseret i skoletiden.‡

  • Overvågning af det mørke internet

    Vi overvåger det mørke internet og giver dig besked, hvis dine personlige oplysninger skulle dukke op der.§

Priser fra 519,-

Finansiering

EkspresLaanLogo

Her finder du genvejen til finansieringen af din næste computer. Se mere på Express Lån's hjemmeside og følg vejledningen.

Følg os på Facebook