Om Centrum Computer

Om Centrum Computer

Centrum Computer startede i 1995, i lokalerne Smedegade 13 i Horsens. Allerede efter 3 år, blev lokalerne for små, og vi flyttede til nabolokalerne i 15A, hvor vi ligger i dag.

Konceptet dengang er nu - som før - at yde en service, der giver tilfredse kunder. Kunder der kommer igen, når de har brug for et godt råd - eventuelt fordi der opstår et nyt behov for vores produkter.

Ved at holde antallet af folk i butikken lavt, har vi kunnet klare os igennem detailbranchens økonomiske udfordringer. Det har frem for alt været med til at give vores kunder en sikkerhed for at vi også i fremtiden vil være der for dem.

Vi opbygget en solid erfaring i, at rådgive vores kunder i køb af computere og tilbehør. Når du handler hos os får du en ærlig vejledning. Vi siger tingene lige ud, så vi er sikre på at du bliver glad for dit produkt. 

Vi vurderer løbende de produkter, der kommer på markedet. Vi har vi solgt mange fabrikater af maskiner og hardware - altid med fokus på kvalitet og brugervenlighed. I de seneste år har vi valgt at indsnævre udvalget, så vi i dag satser på de produkter hvor du får høj kvalitet til en relativt lav pris. 

Hos os finder du blandt andet:

Stationære computer fra:

Hewlett Packard / Lenovo / Toshiba / Intel / Shuttle / Fujitsu / A-Book 

Desuden samler vi vores egne stationære og bærbare computere efter dine behov.

Vi forhandler primært bærbare computere fra:

Hewlett Packard / Lenovo / Toshiba / Fujitsu / A-Book.

Div. Hardvare skærme / printere mm.

Lenovo / HP / Neovo / AOC / Brother / Samsung / LG / Buffalo / TP-Link / Logitech / Microsoft / Asrock / Home monitor mm.


Kontaktinformation

75 61 73 66
Smedegade 15A - 8700 Horsens
Mailadr

Følg os på Facebook